Preskocit navigáciu

Rozlúčka s profesionálnymi vojakmi veliteľstva pozemných síl


Rozlúčka s profesionálnymi vojakmi veliteľstva pozemných síl

Keďže všetko sa raz končí a inak tomu nie je ani v prípade kariéry profesionálneho vojaka, veliteľ pozemných síl generálmajor Ivan Pach, s velením pozemných síl, sa dnes 29. septembra rozlúčil s odchádzajúcimi príslušníkmi veliteľstva pozemných síl: podplukovníkom Jurajom Sitášom – dekanom Vojenského dekanátu pozemných síl, majorom Jánom Imriškom a majorom Miroslavom Kaňom – príslušníkmi Odboru bojovej prípravy VePS a nadrotmajsterkou Martinou Teplánovou z Odboru BOI a KIS.

Veliteľ pozemných síl všetkým odchádzajúcim príslušníkom veliteľstva poďakoval za ich prácu, profesionalitu, prístup a prínos pre pozemné sily, ktoré počas svojej kariéry v náš prospech priniesli. Do ďalšieho obdobia im poprial veľa zdravia a úspechov v ďalšom osobnom aj pracovnom živote, v ktorom môžu zúročiť skúsenosti nadobudnuté počas kariéry profesionálneho vojaka.

Naopak všetci naši odchádzajúci príslušníci sa poďakovali veliteľovi, veleniu aj celému veliteľstvu pozemných síl za podporu, ktorá sa im počas ich pôsobenia dostala. Neodchádza sa im ľahko, ale veria, že ich rozhodnutie bolo správne.

Prajeme všetko dobré v ďalšej etape života!


Rozlúčka s profesionálnymi vojakmi veliteľstva pozemných sílRozlúčka s profesionálnymi vojakmi veliteľstva pozemných sílRozlúčka s profesionálnymi vojakmi veliteľstva pozemných síl

Autor: Sek vel.PS , Foto: Autor - Dátum: 30.09.2022
Čítanosť: 2921
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share