Zamestnanie SVS s podtitulom: Každý môže byť potenciálnym regrutátorom


Zamestnanie SVS s podtitulom: Každý môže byť potenciálnym regrutátorom

Jednou z foriem rozširovania poznatkov v súlade s predpisom Vých-1-1 a podpory rozvoja osobnosti profesionálnych vojakov sú zamestnania spoločenskovedných seminárov známe ako SVS.

Prvé SVS v úvode roka 2023 bolo dňa 15. februára vo Veliteľstve vzdušných síl vo Zvolene zamerané okrem plánovanej témy k benefitom a práci s rodinami vojakov na špecifickú tému personálneho manažmentu.

Informácie o aktuálnom stave a zámeroch v oblasti doplňovania a regrutácie, ale aj o pláne na roky 2023 a 2024, odprezentoval náčelník oddelenia personálneho manažmentu major Vlastimil Jakubec. Súčasťou prezentácií boli podklady Personálneho úradu OS SR, Regrutačnej skupiny Banská Bystrica, ale aj zriadenej skupiny na podporu regrutácie veliteľstva.

Na zorganizovaný seminár nadviažu praktické činnosti nielen na stredných školách, v rámci dní otvorených dverí a pri ďalších rozmanitých príležitostiach s využitím odborných lektorov podľa požiadaviek a možností.


Zamestnanie SVS s podtitulom: Každý môže byť potenciálnym regrutátoromZamestnanie SVS s podtitulom: Každý môže byť potenciálnym regrutátorom

Autor: vvzs , Foto: vvzs - Dátum: 20.02.2023
Čítanosť: 2319
Verzia pre tlač

Skočiť na menu