Preskocit navigáciu

Rýchla reakcia Vojenskej polície prispela k stabilizovaniu situácie a zabezpečeniu bezpečnosti na mieste dopravnej nehody


Rýchla reakcia Vojenskej polície prispela k stabilizovaniu situácie a zabezpečeniu bezpečnosti na mieste dopravnej nehody

Príslušníci  Vojenskej polície ukázali svoju odbornosť , vycvičenosť a ako je dôležité rýchlo zasiahnuť pri krízových situáciách, ako sú aj dopravné nehody na cestách.

Dňa 29. septembra spozorovali príslušníci Vojenskej polície na ceste III. Triedy v blízkosti vodnej nádrže Veľká Domaša vo svahovitom teréne osobné motorové vozidlo, ktoré bolo prevrátené na bočnej strane a zakliesnené medzi stromami. Príslušníci Vojenskej polície na mieste dopravnej nehody okamžite reagovali a poskytli prvú pomoc vodičovi, ktorý bol vo vozidle zakliesnený. S osobou celú dobu komunikovali, monitorovali základné životné funkcie  a zabezpečovali vozidlo vo svahovitom teréne proti samovoľnému pádu až do príchodu záchranných zložiek. Príslušníci Vojenskej polície na mieste zotrvali a asistovali pri zabezpečovaní miesta dopravnej nehody, riadenie dopravy a následnému presunu osoby svahovitým terénom do vozidla RLP.

Rýchla reakcia príslušníkov Vojenskej polície poukazuje na zodpovednosť, ktorú Vojenská polícia preberá v rámci ochrany a bezpečnosti na cestách a opäť potvrdila dôležitú úlohu, ktorú zohráva nielen v rámci vojenských operácií, ale aj v podpore civilných zložiek a ochrane občanov.



Autor: Vojenská polícia , Foto: Vojenská polícia - Dátum: 07.10.2024
Čítanosť: 193
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share