Valentínske hodnotenie špeciálov


Valentínske hodnotenie špeciálov

 Minister obrany SR Peter Gajdoš sa dnes (14. február 2020) v Žiline zúčastnil na veliteľskom zhromaždení veliteľa Síl pre špeciálne operácie Ozbrojených síl SR. Pri tejto príležitosti poďakoval príslušníkom 5. pluku špeciálneho určenia za kvalitné plnenie úloh počas uplynulého roka a vyzdvihol tiež ich účasť na medzinárodných cvičeniach, ako aj aktivity v oblasti vzdelávania a výcviku so zahraničnými partnermi.

 „Príslušníci Síl pre špeciálne operácie, ktorých základom je 5. pluk špeciálneho určenia, potvrdzujú, že patria medzi elitu našich ozbrojených síl. Patrí im naša vďaka a uznanie za ich prácu a plnenie úloh, či už v rámci domáceho alebo medzinárodného krízového manažmentu,“ povedal minister obrany Peter Gajdoš. Zároveň vyzdvihol, že pôsobenie príslušníkov ozbrojených síl v zahraničných misiách a operáciách je vysoko oceňované aj zo strany predstaviteľov Aliancie.

 Šéf rezortu obrany zároveň pripomenul, že súčasné vedenie rezortu obrany vynaložilo maximálne úsilie na to, aby profesionálnym vojakom zabezpečilo tie najlepšie podmienky tak po sociálnej, finančnej a materiálnej stránke. V tejto súvislosti vyzdvihol zabezpečenie výstroja a vybavenia pre príslušníkov Síl pre špeciálne operácie. Ide predovšetkým o vozidlá Polaris, ako aj súpravy na zimný výcvik, padákový materiál a príslušenstvo pre výcvik, horolezeckú výbavu, komunikačnú techniku, rôzne druhy ručných zbraní vrátane novej a modernej vojenskej techniky s cieľom skvalitniť a zefektívniť prácu príslušníkov 5. pluku špeciálneho určenia.


Valentínske hodnotenie špeciálov I.Valentínske hodnotenie špeciálov I.Valentínske hodnotenie špeciálov I.Valentínske hodnotenie špeciálov I.Valentínske hodnotenie špeciálov II.Valentínske hodnotenie špeciálov II.Valentínske hodnotenie špeciálov II.Valentínske hodnotenie špeciálov II.Valentínske hodnotenie špeciálov III.Valentínske hodnotenie špeciálov III.Valentínske hodnotenie špeciálov III.Valentínske hodnotenie špeciálov III.Valentínske hodnotenie špeciálov IV.Valentínske hodnotenie špeciálov IV.Valentínske hodnotenie špeciálov IV.Valentínske hodnotenie špeciálov IV.Valentínske hodnotenie špeciálov V.Valentínske hodnotenie špeciálov V.Valentínske hodnotenie špeciálov V.

Autor: KOd/MO SR , Foto: Ivan Kelement, Kod/MO SR - Dátum: 17.02.2020
Čítanosť: 3793
Verzia pre tlač

Skočiť na menu