Preskocit navigáciu

Príslušníci Veliteľstva posádky Bratislava sa podieľali na zabezpečení Charitatívneho plesu OS SR


Príslušníci Veliteľstva posádky Bratislava sa podieľali na zabezpečení Charitatívneho plesu OS SR

         V sobotu 8. februára sa konal prvý Charitatívny ples Ozbrojených síl SR v nádherných priestoroch Zámockeho hotela Galicia Nueva v Halíči. Velenie ozbrojených síl prišlo s myšlienkou na zorganizovanie charitatívneho plesu aby ukázali, že povolanie profesionálneho vojaka nie je spojené len s vojnou a utrpením, ale aj s humanizmom a charitou.

          Hostí vítali príjemné tóny v podaní kvarteta Vojenskej hudby OS SR a klavírne variácie Vojenskej  hudby Banská Bystrica.  Slávnostný vojenský ceremoniál pri zahájení plesu, na ktorého príprave sa podieľali príslušníci Veliteľstva posádky Bratislava, navodil v prítomných pocit vážnosti a dôstojnosti. Ceremoniál otvorili príslušníci Čestnej stráže OS SR za doprovodu Vojenskej hudby Banská Bystrica. Po prvý krát sa čestná stráž predstavila aj s novým showprogramom, šabľovým tancom, ktorý si pripravili špeciálne na túto výnimočnú udalosť. Celý večer sa niesol v príjemnom duchu idei naplno rozvinúť spoluprácu pri  projektoch, ktorými profesionálny vojaci chcú pomáhať tým, ktorí to najviac potrebujú.

 


Príslušníci Veliteľstva posádky Bratislava sa podieľali na zabezpečení Charitatívneho plesu OS SRPríslušníci Veliteľstva posádky Bratislava sa podieľali na zabezpečení Charitatívneho plesu OS SRPríslušníci Veliteľstva posádky Bratislava sa podieľali na zabezpečení Charitatívneho plesu OS SRPríslušníci Veliteľstva posádky Bratislava sa podieľali na zabezpečení Charitatívneho plesu OS SRPríslušníci Veliteľstva posádky Bratislava sa podieľali na zabezpečení Charitatívneho plesu OS SRPríslušníci Veliteľstva posádky Bratislava sa podieľali na zabezpečení Charitatívneho plesu OS SRPríslušníci Veliteľstva posádky Bratislava sa podieľali na zabezpečení Charitatívneho plesu OS SR

Autor: npor. Mgr. Zuzana LANČARIČOVÁ , Foto: MO SR - Dátum: 10.02.2020
Čítanosť: 3538
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share