Preskocit navigáciu

Odovzdanie odznakov a medailí príslušníkom a zamestnancom Velitežstva 1.mb


Odovzdanie odznakov a medailí príslušníkom a zamestnancom Velitežstva 1.mb

Boj s pandémiou bude príslušníkom a zamestnancom Velitežstva 1. mechanizovanej brigády („Ve 1.mb“) a roty podpory velenia („rpv“) 1.mb z prvej línie pripomína tematický odznak ministra vnútra Slovenskej republiky Romana Mikulca.

Odznak, ktorý má by vyzdvihnutím práce a nasadenia každého oceneného, dnes 15. februára osobne odovzdal velitež 1.mb brigádny generál Ivan Balog počas slávnostného nástupu vybraným vojakom a zamestnancom Ve 1.mb a rpv 1.mb.

Minister vnútra venoval odznaky ako poďakovanie za náročné mesiace boja s pandémiou COVID 19, ktoré sa aj my vojaci snažíme zvládnu našou disciplínou a prácou. Túto nežahkú situáciu pomáhajú zvládnu nielen vojaci, ale aj zamestnanci vo verejnom záujme Ve 1.mb, ktorí zabezpečujú nevyhnutný chod opatrení.

Pri príležitosti odovzdania odznakov ministra vnútra, velitež prvej brigády zároveň vyhlásil rozkazy ministra obrany SR a náčelníka Generálneho štábu OS SR o udelení vojenských vyznamenaní a mimoriadnych ocenení vojakom a zamestnancom za výkon štátnej službu a za významnú spoluprácu s ozbrojenými silami.


Odovzdanie odznakov a medailí príslušníkom a zamestnancom Velitežstva 1.mbOdovzdanie odznakov a medailí príslušníkom a zamestnancom Velitežstva 1.mbOdovzdanie odznakov a medailí príslušníkom a zamestnancom Velitežstva 1.mbOdovzdanie odznakov a medailí príslušníkom a zamestnancom Velitežstva 1.mbOdovzdanie odznakov a medailí príslušníkom a zamestnancom Velitežstva 1.mbOdovzdanie odznakov a medailí príslušníkom a zamestnancom Velitežstva 1.mbOdovzdanie odznakov a medailí príslušníkom a zamestnancom Velitežstva 1.mbOdovzdanie odznakov a medailí príslušníkom a zamestnancom Velitežstva 1.mbOdovzdanie odznakov a medailí príslušníkom a zamestnancom Velitežstva 1.mbOdovzdanie odznakov a medailí príslušníkom a zamestnancom Velitežstva 1.mbOdovzdanie odznakov a medailí príslušníkom a zamestnancom Velitežstva 1.mbOdovzdanie odznakov a medailí príslušníkom a zamestnancom Velitežstva 1.mbOdovzdanie odznakov a medailí príslušníkom a zamestnancom Velitežstva 1.mbOdovzdanie odznakov a medailí príslušníkom a zamestnancom Velitežstva 1.mb

Autor: Ve1.mb , Foto: Ve1.mb - Dátum: 15.02.2021
Čítanos: 5009
Verzia pre tlač

Skoči na menu


Share