Preskocit navigáciu

Pomôžme rodine nadrotmajstra Petra Krajníka


Pomôžme rodine nadrotmajstra Petra Krajníka

     Nadrotmajster Peter Krajník, príslušník  14. tankového práporu Trebišov,  čakal so svojou manželkou Aničkou ten najkrajší dar. Po dcérke Laure narodenie ďalšieho člena rodiny – malého Tobiaska. Na svet prišiel ako zdravé a donosené dieťa. No bohužiaľ, pri pôrode sa nakazil streptokokom, dostal sepsu, čiže zápal mozgových blán.

Život trojročného chlapčeka komplikujú a obmedzujú vážne diagnózy. Vrátane epilepsie, výraznej atrófiie mozgu, atrófiie zrakového nervu či hypotónie svalstva. Vďaka starostlivým rodičom od útleho veku pravidelne rehabilituje v rôznych súkromných rehabilitačných zariadeniach doma aj v zahraničí. Pokroky sú viditeľné po každom takomto pobyte. Už sa dokáže pretočiť na bruško a pravidelným cvičením sa mu pomaličky spevňuje slabé telíčko a svaly.

Rehabilitácie si vyžadujú zo strany mladej vojenskej rodiny veľa finančných prostriedkov. Keby však išlo len o vyčerpanosť finančnú!  Je ešte horšie. Nepretržité fyzické a psychické vyčerpanie pani Aničky sa podieľali na tom, že sa stala onkologickou pacientkou…

Vážení vojaci ozbrojených síl a zamestnanci rezortu obrany,

kolegovia nadrotmajstra Petra Krajníka zo 14.tankového práporu Trebišov sa na nás obracajú o pomoc pre jeho rodinu prostredníctvom mechanizmu Vojenskej podpornej nadácie. „Chceme poprosiť Vás, ľudí s veľkým srdcom, aby ste Peťovej rodine pomohli prekonať aspoň finančný problém. Ďakujeme Vám za každé jedno euro, ktoré obetujete v podstate pre cudzích ľudí. Veľmi si to ceníme – a aj my v budúcnosti pomôžeme možno niekomu z Vás,“ napísali vo svojom liste trebišovskí tankisti.

Pomôcť môžeme na čísle účtu: SK14 7500 0000 0040 3453 5829

Ďakujeme

 

 


Pomôžme rodine nadrotmajstra Petra KrajníkaPomôžme rodine nadrotmajstra Petra KrajníkaPomôžme rodine nadrotmajstra Petra KrajníkaPomôžme rodine nadrotmajstra Petra Krajníka

Autor: Vojenská podporná nadácia - Dátum: 18.10.2024
Čítanosť: 28
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share