Preskocit navigáciu

Spoločný výcvik psovodov a služobných policajných psov


Spoločný výcvik psovodov a služobných policajných psov Psovodi Vojenskej polície so svojimi služobnými psami sa zúčastnili spoločného udržiavacieho výcviku, ktorý v termíne 7. - 8.10.2014 organizovalo Oddelenie kynológie Odboru výcviku a kynológie Vlkanová – Hronsek.
V denných a nočných podmienkach, v priestoroch oddelenia kynológie a Základnej školy v Slovenskej Lupči, absolvovali okrem tréningu cvikov poslušnosti i nácvik riešenia situácií pri hľadaní omamných a psychotropných látok, výbušnín a prekurzorov.
Zamestnanie pod vedením hlavného kynológa OS SR kpt. Ing. Petra Šoltésa prispelo k zvýšeniu odbornej pripravenosti psovodov a služobných psov vojenskej polície.

Spoločný výcvik psovodov a služobných policajných psovSpoločný výcvik psovodov a služobných policajných psovSpoločný výcvik psovodov a služobných policajných psovSpoločný výcvik psovodov a služobných policajných psovSpoločný výcvik psovodov a služobných policajných psovSpoločný výcvik psovodov a služobných policajných psovSpoločný výcvik psovodov a služobných policajných psov

Autor: VP - Dátum: 21.10.2014
Čítanosť: 10149
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share