Preskocit navigáciu

Generálmajor Courtney P. Carr na návšteve Slovenska


Generálmajor Courtney P. Carr na návšteve Slovenska

Veliteľ Národnej gardy štátu Indiana pricestoval na návštevu Slovenskej republiky. Na úvod návštevy generálmajora Carra s delegáciou prijal na krátkom rokovaní minister obrany Peter Gajdoš. Následne americká delegácia zavítala do priestorov Styčného a integračného tímu, ktorého súčasťou sú aj príslušníci národnej gardy. Po zhliadnutí jej priestorov a vypočutí si brífingu o poslaní jednotky sa delegácia presunula do priestorov generálneho štábu kde jej bol poskytnuté informácie o stratégii výcviku a cvičení, dôsledkov záverov Varšavského samitu NATO na Ozbrojené sily SR, ako aj vyhodnotenie bilaterálnej spolupráce v rámci programu partnerstva.
V nasledujúcich dňoch generálmajor Carr navštívi Akadémiu obrany ozbrojených síl, kde bude mať príležitosť diskutovať s kadetmi. Na záver návštevy sa stretne s príslušníkmi národnej gardy účastniacimi sa cvičenia Slovenský štít 2016 v Centre výcviku Lešť.


Generálmajor Courtney P. Carr na návšteve SlovenskaGenerálmajor Courtney P. Carr na návšteve SlovenskaGenerálmajor Courtney P. Carr na návšteve SlovenskaGenerálmajor Courtney P. Carr na návšteve SlovenskaGenerálmajor Courtney P. Carr na návšteve Slovenska 2Generálmajor Courtney P. Carr na návšteve Slovenska 2Generálmajor Courtney P. Carr na návšteve Slovenska 2Generálmajor Courtney P. Carr na návšteve Slovenska 2Generálmajor Courtney P. Carr na návšteve Slovenska 3Generálmajor Courtney P. Carr na návšteve Slovenska 3Generálmajor Courtney P. Carr na návšteve Slovenska 3

Autor: OOd NGŠ , Foto: OOd NGŠ a NFIU PAO - Dátum: 10.10.2016
Čítanosť: 4833
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share