Preskocit navigáciu

Generál major Huhn ocenil vojakov v operácii RS- Afganistan


Generál major Huhn ocenil  vojakov v operácii  RS- Afganistan

Pri príležitosti ukončenia pôsobenia v operácii RS- Afganistan ocenil dna 20.12 2016 veliteľ NCISG /Nato Communications and Information Systems Group /generálmajor Walter Huhn príslušníkov skupiny RSSSG /RS-Signal Support group/ medzi ktorých patria  aj naši 4. príslušníci DCM-C pôsobiaci v operácii RS-Afganistan na základni HKIA-Kábul, kde plnia vysoko odborné úlohy v oblasti komunikačných a informačných systémov NATO, na pozíciách systémových administrátorov operačného centra siete Afganskej misie (AMNOC - Afghan Mission Network Operation Center).
Počas príhovoru generálmajor Huhn poďakoval za tvrdú prácu a podporu jednotkám posobiacich v Afganistane a zároveň zdôraznil že je hrdý na nás ako skupinu RSSSG, ktorá nie je počtovo najväčšia, ale zohráva kľúčovú úlohu pri zabezpečení chodu operácie RS–A.
Po ukončení príhovoru generálmajor Huhn spolu s veliteľom RSSSG plukovníkom Jaroslavom Prausom odovzdal príslušníkom RSSSG ocenenie Non –Artikle 5 NATO Medal za servis NATO pôsobiacom v RS- Afganistan.
Na zaver slávnostného ceremoniálu zaželal ako oceneným tak aj pozvaním hosťom medzi ktorých patrili aj jednotliví velitelia kontingentov prijemne prežitie vianočných sviatkov, a bezpečný návrat k rodinám.


Generál major Huhn ocenil  vojakov v operácii  RS- Afganistan Generál major Huhn ocenil  vojakov v operácii  RS- Afganistan Generál major Huhn ocenil  vojakov v operácii  RS- Afganistan Generál major Huhn ocenil  vojakov v operácii  RS- Afganistan Generál major Huhn ocenil  vojakov v operácii  RS- Afganistan  2

Autor: SLOVCON RS , Foto: autor - Dátum: 22.12.2016
Čítanosť: 8593
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share