Preskocit navigáciu

Vojaci cvičia v poli na všetkých úrovniach vo dne aj v noci


Vojaci cvičia v poli na všetkých úrovniach vo dne aj v noci Počas stredy a noci na štvrtok navštívil generálporučík Zmeko tri prebiehajúce výcviky a cvičenia. Na úvod to boli streľby Migov-29 na strelnici Záhorie, kde videl pripravenosť pilotov a v praxi si overil to čo sa od nich dozvedel počas nedávnej návštevy na leteckej základni Sliač. Následne skontroloval priebeh zdokonaľovacej prípravy spojenej so streľbami z pridelených ručných zbraní, svojich priamych podriadených z generálneho štábu vo vojenskom výcvikovom priestore Turecký vrch. V noci na štvrtok zavítal do výcvikového priestoru vojenského obvodu Lešť počas prebiehajúcich nočných bojových strelieb 12. mechanizovaného práporu.
Na všetkých troch miestach sa stretol s vojakmi vykonávajúcimi, prípadne riadiacimi výcvik.
V čierno čiernej tme Lešte diskutoval s prítomnými funkcionármi 1. mechanizovanej brigády, kde v krátkosti zhodnotil prebiehajúce rotné taktické cvičenie a odovzdal svoje skúsenosti zo 45 práporných taktických cvičení v pozícii veliteľa mechanizovaného práporu generačne mladším veliteľom.

Vojaci cvičia v poli na všetkých úrovniach vo dne aj v nociVojaci cvičia v poli na všetkých úrovniach vo dne aj v nociVojaci cvičia v poli na všetkých úrovniach vo dne aj v nociVojaci cvičia v poli na všetkých úrovniach vo dne aj v nociVojaci cvičia v poli na všetkých úrovniach vo dne aj v noci 2Vojaci cvičia v poli na všetkých úrovniach vo dne aj v noci 2Vojaci cvičia v poli na všetkých úrovniach vo dne aj v noci 2Vojaci cvičia v poli na všetkých úrovniach vo dne aj v noci 2Vojaci cvičia v poli na všetkých úrovniach vo dne aj v noci 3Vojaci cvičia v poli na všetkých úrovniach vo dne aj v noci 3Vojaci cvičia v poli na všetkých úrovniach vo dne aj v noci 3

Autor: OOd NGŠ , Foto: autor - Dátum: 24.05.2018
Čítanosť: 6573
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share