Preskocit navigáciu

Aktuálne vyhlásené prijímacie konania


Názov Popis Stiahnuť
Prijímacie konanie na obsadenie funkcií v dočasnej, alebo stálej štátnej službe 2DS/2024 [pdf] Riaditeľ Personálneho úradu OS SR podľa § 19 zákona č. 281/2015 Z. z. o štátnej službe profesionálnych vojakov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „zákon“) vyhlasuje 22. januára 2024 prijímacie konanie na obsadenie voľných funkcií v štátnej službe profesionálnych vojakov takto:

Názov prijímacieho konania: Prijímacie konanie na obsadenie funkcií v dočasnej,
alebo stálej štátnej službe profesionálnych vojakov

Číslo prijímacieho konania: 2DS/2024

Druh štátnej služby: dočasná alebo stála štátna služba podľa § 27 a § 29 zákona

Zoznam funkcií: v prílohe

Termín a miesto na podanie žiadosti:

Žiadosť o prijatie do štátnej služby (písomnú alebo podanú elektronickými prostriedkami podpísanú kvalifikovaným elektronickým podpisom) je potrebné doručiť regrutačnej skupine najneskôr do 31. marca 2024. Ak občan podá žiadosť elektronickými prostriedkami nepodpísanú kvalifikovaným elektronickým podpisom, je povinný doručiť služobného úradu žiadosť aj v listinnej podobe najneskôr do piatich dní odo dňa podania žiadosti elektronickými prostriedkami. Žiadosť o prijatie je možné doručiť na ktorýkoľvek vojenský útvar, alebo na regrutačnú skupinu.

Prijímacie konanie na obsadenie funkcií v dočasnej, alebo stálej štátnej službe 2DS/2024 [pdf] (495.35 kB)
Prijímacie konanie na funkciu kadet Akadémie ozbrojených síl - I. stupeň [pdf] Riaditeľ Personálneho úradu OS SR podľa § 19 zákona č. 281/2015 Z. z. o štátnej službe profesionálnych vojakov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „zákon č. 281/2015 Z.z.“) vyhlasuje 6. decembra 2023 prijímacie konanie na obsadenie voľných funkcií v štátnej službe profesionálnych vojakov takto:

Názov prijímacieho konania: Prijímacie konanie na funkciu kadet Akadémie ozbrojených síl - I. stupeň vysokoškolského štúdia a magisterský študijný program.

Číslo prijímacieho konania: 2K/2024

Druh štátnej služby: Prípravná štátna služba podľa § 22 zákona č. 281/2015 Z.z.

Názov funkcie: Kadet Akadémie ozbrojených síl generála M.R. Štefánika v Liptovskom Mikuláši :

1. študent Akadémie ozbrojených síl M.R. Štefánika - I. stupeň vysokoškolského štúdia, denné štúdium (kontinuálne pokračuje II.stupňom vysokoškolského štúdia),

2. študent Leteckej fakulty Technickej univerzity v Košiciach – I. stupeň vysokoškolského štúdia, denné štúdium,

3. študent Fakulty vojenského zdravotníctva v Hradci Králové, Univerzita obrany, Brno / Lekárskej fakulty v Hradci Králové, Univerzita Karlova, Praha, magisterský študijný program Vojenské zdravotníctvo pre oblasť všeobecné lekárstvo,

4. študent Fakulty vojenského leadershipu, Univerzita obrany Brno, magisterský študijný program Riadenie a použitie ozbrojených síl, špecializácia Veliteľ chemických jednotiek.

Predpokladaný nástup: 1. augusta 2024

Termín a miesto na podanie žiadosti:

Žiadosť o prijatie do štátnej služby (písomnú alebo podanú elektronickými prostriedkami podpísanú kvalifikovaným elektronickým podpisom) je potrebné doručiť regrutačnej skupine najneskôr do 15. marca 2024. Termín podania žiadosti pre občanov prihlásených na štúdium na Fakulte vojenkého leadershipu Univerzity obrany Brno je najneskôr do 15. apríla 2024. Ak občan podá žiadosť elektronickými prostriedkami nepodpísanú kvalifikovaným elektronickým podpisom, je povinný doručiť služobného úradu žiadosť aj v listinnej podobe najneskôr do piatich dní odo dňa podania žiadosti elektronickými prostriedkami
Prijímacie konanie na funkciu kadet Akadémie ozbrojených síl - I. stupeň [pdf] (228.05 kB)
Prijímacie konanie na funkciu kadet Akadémie ozbrojených síl - II. stupeň [pdf] Riaditeľ Personálneho úradu OS SR podľa § 19 zákona č. 281/2015 Z. z. o štátnej službe profesionálnych vojakov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „zákon č. 281/2015 Z.z.“) vyhlasuje 6. decembra 2023 prijímacie konanie na obsadenie voľných funkcií v štátnej službe profesionálnych vojakov takto:

Názov prijímacieho konania: Prijímacie konanie na funkciu kadet Akadémie ozbrojených síl -
- II. stupeň vysokoškolského štúdia TUKE.

Číslo prijímacieho konania: 3K/2024

Druh štátnej služby: Prípravná štátna služba podľa § 22 zákona č. 281/2015 Z. z.

Názov funkcie: Kadet Akadémie ozbrojených síl generála M.R. Štefánika v Liptovskom

Mikuláši (študent Leteckej fakulty Technickej univerzity v Košiciach – II. stupeň

vysokoškolského štúdia, denné štúdium).

Plánovaná hodnosť: vojak 1. stupňa

Predpokladaný nástup: 1. augusta 2024

Termín a miesto na podanie žiadosti:

Žiadosť o prijatie do štátnej služby (písomnú alebo podanú elektronickými prostriedkami podpísanú kvalifikovaným elektronickým podpisom) je potrebné doručiť regrutačnej skupine najneskôr do 15. apríla 2024. Ak občan podá žiadosť elektronickými prostriedkami nepodpísanú kvalifikovaným elektronickým podpisom, je povinný doručiť služobného úradu žiadosť aj v listinnej podobe najneskôr do piatich dní odo dňa podania žiadosti elektronickými prostriedkami.
Prijímacie konanie na funkciu kadet Akadémie ozbrojených síl - II. stupeň [pdf] (397.88 kB)
Prijímacie konanie do prípravnej štátnej služby pre absolventov civilných vysokých škôl na funkciu kadet dôstojníckeho kurzu [pdf] Riaditeľ Personálneho úradu OS SR podľa § 19 zákona č. 281/2015 Z. z. o štátnej službe profesionálnych vojakov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „zákon č. 281/2015 Z.z.“) vyhlasuje 15. februára 2024 prijímacie konanie na obsadenie voľných funkcií v štátnej službe profesionálnych vojakov takto:

Názov prijímacieho konania: Prijímacie konanie do prípravnej štátnej služby pre absolventov
civilných vysokých škôl na funkciu kadet dôstojníckeho kurzu

Číslo prijímacieho konania: 4K/2024

Druh štátnej služby: prípravná štátna služba podľa § 22 zákona

Názov funkcie: kadet dôstojníckeho kurzu

Na funkciu sa nevyžaduje oprávnenie na oboznamovanie sa s utajovanými skutočnosťami.

Vojenská hodnosť: vojak 1. stupňa

Predpokladaný nástup:
august 2024 – pre vybrané vojenské odbornosti
január 2025 – pre ostatné vojenské odbornosti

Termín a miesto na podanie žiadosti:

Žiadosť o prijatie do štátnej služby (písomnú alebo podanú elektronickými prostriedkami podpísanú kvalifikovaným elektronickým podpisom) je potrebné doručiť regrutačnej skupine najneskôr do 15. septembra 2024. Ak občan podá žiadosť elektronickými prostriedkami nepodpísanú kvalifikovaným elektronickým podpisom, je povinný doručiť služobného úradu žiadosť aj v listinnej podobe najneskôr do piatich dní odo dňa podania žiadosti elektronickými prostriedkami.
Prijímacie konanie do prípravnej štátnej služby pre absolventov  civilných vysokých škôl na funkciu kadet dôstojníckeho kurzu [pdf] (386.93 kB)
Prijímacie konanie do prípravnej štátnej služby 3P/2024 [pdf] Riaditeľ Personálneho úradu OS SR podľa § 19 zákona č. 281/2015 Z. z. o štátnej službe profesionálnych vojakov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „zákon č. 281/2015 Z.z.“) vyhlasuje 1. marca 2024 prijímacie konanie na obsadenie voľných funkcií v štátnej službe profesionálnych vojakov takto:

Názov prijímacieho konania: Prijímacie konanie na funkciu čakateľ – prípravná štátna služba

Číslo prijímacieho konania: 3P/2024

Druh štátnej služby: prípravná štátna služba podľa § 22 zákona

Názov funkcie: čakateľ roty základného vojenského výcviku

Na funkciu sa nevyžaduje oprávnenie na oboznamovanie sa s utajovanými skutočnosťami.

Vojenská hodnosť: vojak 1. stupňa

Miesto výkonu štátnej služby: Martin

Predpokladaný nástup: august 2024

Termín a miesto na podanie žiadosti:

Žiadosť o prijatie do štátnej služby (písomnú alebo podanú elektronickými prostriedkami podpísanú kvalifikovaným elektronickým podpisom) je potrebné doručiť regrutačnej skupine najneskôr do 11. júna 2024. Ak občan podá žiadosť elektronickými prostriedkami nepodpísanú kvalifikovaným elektronickým podpisom, je povinný doručiť služobného úradu žiadosť aj v listinnej podobe najneskôr do piatich dní odo dňa podania žiadosti elektronickými prostriedkami
Prijímacie konanie do prípravnej štátnej služby 3P/2024 [pdf] (393.09 kB)

Skočiť na menu


Share