Preskocit navigáciu

Kurz taktickej medicíny v horskom prostredí


Kurz taktickej medicíny v horskom prostredí

V dňoch 11.3.2019 – 15.3.2019 organizoval Úrad hlavného lekára Ružomberok v priestoroch Hotela Granit  Smrekovica a jeho okolí  Kurz taktickej medicíny v horskom prostredí. Kurz bol zameraný na poskytovanie urgentnej zdravotnej starostlivosti v simulovanom taktickom prostredí za sťažených klimatických podmienok.

Kurzu sa zúčastnilo 10 zdravotníkov z Pozemných síl OS SR, Vzdušných síl OS SR, 5. pluku špeciálneho určenia  a Vojenskej polície. Na jeho zabezpečení sa podieľali inštruktori z Úradu hlavného lekára Ružomberok, CV Lešť a ÚVN Ružomberok.


Kurz taktickej medicíny v horskom prostredíKurz taktickej medicíny v horskom prostredíKurz taktickej medicíny v horskom prostredíKurz taktickej medicíny v horskom prostredíKurz taktickej medicíny v horskom prostredíKurz taktickej medicíny v horskom prostredíKurz taktickej medicíny v horskom prostredíKurz taktickej medicíny v horskom prostredíKurz taktickej medicíny v horskom prostredíKurz taktickej medicíny v horskom prostredíKurz taktickej medicíny v horskom prostredíKurz taktickej medicíny v horskom prostredíKurz taktickej medicíny v horskom prostredíKurz taktickej medicíny v horskom prostredíKurz taktickej medicíny v horskom prostredíKurz taktickej medicíny v horskom prostredíKurz taktickej medicíny v horskom prostredíKurz taktickej medicíny v horskom prostredíKurz taktickej medicíny v horskom prostredíKurz taktickej medicíny v horskom prostredí

Autor: mjr. Ing. Daniel MACEK - Dátum: 21.03.2019
Čítanosť: 3707
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share