Preskocit navigáciu

Výber najlepšieho poddôstojníka a príslušníka mužstva Spoločnej logistickej podpornej skupiny za VR 2012


Výber najlepšieho poddôstojníka a príslušníka mužstva Spoločnej logistickej podpornej skupiny za VR 2012  

Na základe organizačného nariadenia na vykonanie výberu vojaka a poddôstojníka roka SLPS za VR 2012 sa dňa 12.11.2012 konal v priestoroch Multifunkčného práporu Hlohovec výber o najlepšieho poddôstojníka a príslušníka mužstva Spoločnej logistickej podpornej skupiny  za VR 2012.

Komisia určená Veliteľom SLPS plukovníkom gšt. Ing. Jánom ŽARNOVICKÝM, ktorú tvorili predseda: veliaci poddôstojník šbnrtm. Miroslav DULAJ (SLPS) a členovia: šbnrtm. Miroslav KOVALOVSKÝ (Doppr), nrtm. Peter LOMEN (Oppr), nrtm. Ľuboš BUDOVEC (Mlfpr) vyberala zo šiestich najlepších nominovaných príslušníkov SLPS. Po náročnom hodnotení sa komisia uzniesla, že najlepším vojakom z hodnostného zboru mužstva sa stal des. Peter CMAR (Doppr) a najlepším vojakom z hodnostného zboru poddôstojníkov sa stal čat. Matej GOLIÁŠ (Doppr).

Víťazi postúpili do ďalšieho kola výberu o najlepšieho príslušníka mužstva a poddôstojníka SVaP OS SR, ktorý sa konal dňa 15.11.2012 vo VÚ 8009 Martin. Najlepším vojakom z hodnostného zboru mužstva  SVaP  OS SR sa stal des. Peter CMAR (Doppr) a v kategórii najlepší poddôstojník SVaP OS SR obsadil čat. Matej GOLIAŠ (Doppr) tretiu priečku.


Výber najlepšieho poddôstojníka a príslušníka mužstva Spoločnej logistickej podpornej skupiny za VR 2012Výber najlepšieho poddôstojníka a príslušníka mužstva Spoločnej logistickej podpornej skupiny za VR 2012Výber najlepšieho poddôstojníka a príslušníka mužstva Spoločnej logistickej podpornej skupiny za VR 2012Výber najlepšieho poddôstojníka a príslušníka mužstva Spoločnej logistickej podpornej skupiny za VR 2012

Autor: VSLPS - Dátum: 19.11.2012
Čítanosť: 12489
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share